Wie zijn wij?

Koningsdag, feest, muziek, gezelligheid en creativiteit is waar Oranjekade festival om draait! Ook dit jaar kleurt de Tramkade in 's-Hertogenbosch oranje. Oranjekade Festival is voor jong en oud! Festival Oranjekade bestaat uit een samenwerking van lokale partners zoals onder andere Willem Twee Poppodium, Bossche Brouwers en meer.

 

Op het festival zijn drie verschillende stages. Op de Spatial-Stage wordt alle house en techno verzorgd door Spatial Collective. Koninkrijk van muziek zorgt voor de programmering van Hip-hop op de gelijknamige stage. Bossche Brouwers en Willem Twee slaan de handen in een voor een wat ruiger genre en ontfermen zich over het rock'n roll programma. 

 

Naast deze stages is er een theaterprogramma over het gehele terrein in samenwerking met Verkadefabriek. Ook is er een creatieve markt met kraampjes en workshops. Voor wie het liefste lekker alle muziek meebrult, is er karaoke! En dit alles zou niet af zijn er als er niet lekker gegeten en gedronken kon worden. Eten kan bij de diverse kraampjes en voor de liefhebber van speciaalbier is er het Speciaalbier-café. Voor ieder wat wils dus! Oh en kinderen onder de twaalf jaar hebben gratis toegang tot het terrein!

 

Stichting generatie zuid

 

Oranjekade Festival is een festival georganiseerd door Stichting Generatie Zuid heeft meer mooie feestjes op zijn naam staan. Zo zijn/waren zij verantwoordelijk voor onder andere GIF Festival en Spatial Outdoor.

 

Stichting Generatie Zuid bestaat sinds vijf jaar en is opgericht door Nils en Ivo Dierx, die ook verantwoordelijk zijn voor de oprichting van Oranjekade Festival. 

Wil je de sfeer proeven van de voorgaande jaren van Oranjekade Festival?

Klik hier

Meer weten? In het interview met Nils en Ivo Dierx, oprichters van Oranjekade Festival kom je nog meer te weten over het festival 

Lees het interview hier

Kaarten verkrijgbaar bij

3oRrYdHr_400x400.jpg

© 2019 Oranjekade