ORANJEKADe 2019

Vogel.png

ORANJEKADE 2019

Koningsdag, feest, muziek, gezelligheid en creativiteit is waar het Oranjekade festival om draait! Ook dit jaar kleurt de Tramkade in 's-Hertogenbosch oranje. Wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen. Koningsdag was nog nooit zo mooi!

PROGRAMMA 2019

We zijn ontzettend hard aan het werk om het programma voor Oranjekade 2019 weer compleet te maken. Tijdens Oranjekade 2019 zal er een gevarieerd programma plaatsvinden over verschillende podia. Van Hiphop tot House en van Metal tot Singer/songwriter! Houd de website en social media in de gaten voor het laatste nieuws! 

Praktische info

Weten hoe je het gemakkelijkste bij het festival komt? Of waar je het beste je auto of fiets kwijt kan? Onder de kop 'Praktisch' is alle informatie te vinden die je nodig hebt om je voor te bereiden op HET ORANJE-FEEST van het jaar!!

Toch nog iets onduidelijk? Mail ons! 

creatieve markt

Oranjekade festival is dit jaar creatiever dan ooit! Kom lekker shoppen bij alle kraampjes of doe mee aan een van de toffe workshops! Leuk voor jong en oud! Wil je zelf je eigen gemaakte spullen komen verkopen of organiseer jij toffe workshops? Dan is dit jouw plek!

contact

Uiteraard proberen wij alle informatie op de website te zetten, maar het kan zijn dat je toch nog vragen hebt of ons graag over iets anders mailt. Neem gerust contact met ons op!